Radiatorji AeroFlow združujejo sodobno tehnologijo z učinkovitim materialom iz preteklosti

Radiatorji s šamotno opeko AeroFlow imajo šamotna jedro, ki predstavlja glavno značilnost električnih radiatorjev nemškega proizvajalca Thermotec AG,  je naravni material, ki so ga naši predniki s pridom uporabljali v vsakodnevnem življenju.
Glavna značilnost šamotne opeke je sposobnost akumuliranja toplote, ki jo nato  v prostor oddaja še dolgo.
Pri nemškem podjetju Thermotec AG so vse prednosti šamotne opeke izkoristili pri razvoju radiatorja AeroFlow.

Radiator s šamotno opeko AeroFlow

Ohišje radiatorjev s šamotno opeko AeroFlow je kakovostno in stabilno. Grelna rebra so razporejena in izdelana tako, da omogočajo najboljši prenos toplote v prostor. Integriran termostat FlexySmart poskrbi za enostavno upravljanje v udobju vašega doma. Jedro radiatorja predstavlja šamotna opeka, ki akumulira toploto in jo nato oddaja v prostor.

Le 20 minut porabe električne energije zadošča za 1 uro ogrevanja. 

Med delovanjem se radiator segreje do 65 °C.

Radiatorje s šamotno opeko AeroFlow odlikuje dolga življenjska doba.

Popolnost od prvega do zadnjega koraka

Pri podjetju Thermotec AG že od vsega začetka strmijo k popolni izdelavi in nenehnemu razvoju svojih radiatorjev. Radiatorji so plod  dolgoletnega razvoja.

Načrtovanje in razvoj
Vse se začne pri razvoju
Nemška kakovost

Radiatorji Thermotec AeroFlow so plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. Tehnologijo AeroFlow, ki je plod lastnega razvoja, smo razvijali in testirali skupaj s številnimi inženirji iz različnih področij. Vse to za vaše zadovoljstvo.  

Izdelano z veliko mero natančnosti
Natančna izdelava
Najsodobnejša oprema in materiali

Radiatorji Thermotec Aeroflow so v celoti izdelani v Nemčiji. Za izdelavo radiatorjev uporabljamo najkakovostnejše materiale in najsodobnejšo opremo. 

Kakovost na prvem mestu
Preverimo končni izdelek
Nadzor kakovosti

Preden izdelek ponudimo vam, preverimo, ali ustreza našim visokim standardom kakovosti.

Izdelano za vas
Popolno zadovoljstvo
Šamotna toplina obda vaš dom

Ko smo z radiatorjem popolnoma zadovoljni, lahko šamotna toplina obda vaš dom.

En termostat, trije različni načini upravljanja

Termostat FlexySmart je pameten termostat, ki je v celoti izdelan v Nemčiji.Trije različni načini upravljanja radiatorjev Thermotec AeroFlow poskrbijo za še več udobja v vašem domu.

Načini upravljanja

Radiator lahko upravljate ročno s pomočjo integriranega termostata, ki je enostaven za uporabo.

Nastavite lahko želen razpored ogrevanja, kar bo pripomoglo k varčevanju z električno energijo in prihranilo vaš denar. Vaš bivalni prostor pa bo pravočasno ogret.

 

Upravljanje radiatorjev Thermotec Aeroflow je najudobnejše s pomočjo aplikacije, ki je na voljo za brezplačen prenos v trgovini Google play in trgovini App store.

Vključite ogrevanje še preden pridete domov

Vreme se je med tem, ko ste v službi zelo spremenilo. Postalo je deževno in hladno, ohladilo se bo tudi vaše stanovanje.  Ogrejte ga  pravočasno in pričakal vas bo dom poln prijetne topline. Skupaj s prehodom FlexySmart in  brezplačno aplikacijo AeroFlow vaše radiatorje upravljate s pametnim telefon Android ali iOS.

Kjer ni zagotovljene internetne povezave, lahko uporabimo GSM vtičnico, ki omogoča vklop radiatorja s pomočjo poslanega SMS.

FlexiComfort App

Za razliko od sistema  FlexiSmart s sistemom FlexiComfort App nadzorujete enega ali več radiatorjev AeroFlow znotraj temperaturnega območja- na primer:  kuhinja, jedilnica in dnevna soba s pomočjo brezžičnega termostata na steni. Termostat lahko nastavite ročno, odvisno od želene temperature ali po individualnem urniku, ki ga lahko ustvarite glede na svoje navade. Termostat lahko povežete tudi na  brezžični usmerjevalnik  tudi prek dodatnega modula Webconnector TYDOM 1.0, kar vam omogoča upravljanje  termostata preko pametnega  mobilnega  telefona ali tabličnega računalnika.

S to rešitvijo ne regulirate vsakega radiatorja posebej, temveč hitro in enostavno nadzorujete izbrano območje v vašem domu in tako vzdržujete enakomerno in stalno temperaturo.