Toplina, kjerkoli in kadarkoli

Električni radiatorji Thermotec AeroFlow so zaradi svojega načina delovanja in sestave poznani kot izjemno varčni električni radiatorji, ki jih lahko zaradi širokega nabora dodatne opreme in različnih velikostih  uporabljamo za ogrevanje najrazličnejših prostorov. Odlično se podajo k tako imenovanim pametnim hišam, ki pa za svoje nemoteno delovanje potrebujejo nemoten in neomejen dostop do internetne povezave.

 

Električni radiatorji Thermotec AeroFlow se zaradi svoje brezčasne oblike podajo v vsak prostor.

Bodite tam, kjer ste najraje, ne glede na letni čas

Radiatorji s šamotno opeko ThermotecAeroFlow so odlična rešitev za ogrevanje počitniških objektov.

Imate prečudovit vikend v hribih, ali ste se zaradi lepega sončnega zimskega  vikenda odločili za obisk vašega apartmaja nekje na obali? Vreme je na prvi pogled resnično idealno, ko pa pomislite na mrzlo notranjost objekta in čas, ki bi ga porabili za ogrevanje, si zaradi tega premislite.

Nič več … Toplina šamotne opeke vas bo obdala, takoj, ko boste odklenili vrata in toplo bo kot doma, tudi brez internetne povezave.

Upravljanje na daljavo brez internetne povezave

Potrebujete le tako imenovano GSM vtičnico, v katero vstavite SIM kartico, priključite radiator Thermotec AaeroFlow in prijetna toplina bo vaš vikend obdala še preden boste odklenili vrata. Vaša naloga je le, da pravočasno vključite vtičnico s pomočjo poslanega SMS sporočila ali klica. Zelo preprosto, varčno  in učinkovito.  V kolikor radiator ob odhodu pozabite izključiti, lahko to prav tako storite s pomočjo poslanega sporočila SMS ali klica.

Vtičnica vas bo obvestila tudi takrat, ko bo zmanjkalo električne energije in, ko bo oskrba z energijo ponovno nemotena.

Varčni radiator
Radiator Thermotec AeroFlow je lahko mobilen ali pritjren na steno.

K radiatorjem Thermotec AeroFlow se odlično poda GSM vtičnica SIMPAL-T40 , ki jo prodaja podjetje Kobra d.o.o. GSM vtičnico,  ki smo jo preizkusili skupaj z električnimi radiatorji Thermotec Aeroflow  najdete tukaj

S pomočjo GSM vtičnice lahko radiator Thermotec AeroFlow vključite ali izključite na daljavo brez internetne povezave.

Imate vprašanje ? Pišite nam na info@thermotec.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanje.